Doneaza

Fii alaturi de noi in proiectele si campaniile sociale marca @Omnimind
Am facut astfel incat sa iti fie usor si simplu!

Se intampla acum!

Este proiectul cel mai "cald".
Afla mai multe despre ce facem chiar acum!

Valori

Responsabilitate
   Integritate
        Profesionalism

Misiunea, obiectivele si valorile

Valorile in care credem si pe care le aplicam in tot ce facem sunt:

  • Responsabilitate
  • Integritate
  • Profesionalism

Misiunea pe care ne-o asumam permanent este:

Dezvoltarea durabila a societatii romanesti, bazata pe principiile performantei si ecologiei sociale, prin cresterea egalitatii sanselor individuale ale membrilor de a avea o viata mai buna.

Sustinerea si ghidarea persoanelor si grupurilor de persoane pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim, in scopul atingerii echilibrului intre profesie si viata personala, prin activitati de consiliere si coaching, orientare profesionala si vocationala, campanii de informare si constientizare privind realitatile complexe ale societatii in care traim.

Implicarea activa in cresterea nivelului de educatie formala si nonformala a cetatilor din Romania, prin implementarea si monitorizarea unor proiecte educationale care se adreseaza in special categoriilor sociale cu au acces redus la educatia de calitate: tineri cu venituri reduse sau care provin din familii cu venituri reduse / dezorganizate, tineri care provin din sistemul institutional, femei aflate in situatii dificile, si alte categorii sociale vulnerabile.

Initierea, realizarea si sustinerea unor programe de cercetare, in cadrul Asociatiei, sau in colaborare cu alte institutii priĀ¬vate sau de stat, orientate pe facilitarea insertiei tinerilor si a categoriilor de oameni defavorizate social, pe piata muncii si in societate.

Toate activitatile asociatiei Omnimind sunt organizate in programe integrate de asistenta si suport, adresate grupurilor sociale si persoanelor vulnerabile in societate, in vederea integrarii / reintegrarii acestora pentru o viata sociala si profesionala echilibrata.

Cine si ce este Asociatia Omnimind

Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman – OMNIMIND, este o organizatie nonguvermanentala, fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, ce reuneste prin libera adeziune persoane care ofera prin contributia lor materiala, cunostintele si activitatea lor proprie in folosul comunitatii locale. Asociatia isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si propriul statut.
Organele sale de conducere au, de la data dobandirii personalitatii juridice, autonomie fata de orice organizatie, societate, asociatie, fundatie din tara sau strainatate cu care intra in raporturi, precum si fata de organele puterii si administratiei publice si fata de orice organe sau autoritati politice sau apolitice. Autonomia Asociatiei Omnimind este garantata de lege ca persoana juridica drept privat autorizata.

Obiectivele noastre sunt:

Asociatia Omnimind are drept scop sustinerea si ghidarea persoanelor si grupurilor de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim, in scopul atingerii echilibrului work/life , pentru o societate durabila si ecologica din punct de vedere social, orientata pe nevoile de dezvoltare ale individului uman. Cateva dintre obiectivele noastre sunt:

  • Realizarea unei infrasctructuri sociale pentru dezvoltare personala si profesionala durabila, consiliere si coaching NLP, accesibila pentru toti membrii societatii, atat pentru tineri, pentru cei implicati in procesul muncii, cat si pentru categoriile defavorizare social, someri, persoane cu dizabilitati si bolanvi.
  • Modernizarea societatii romanesti, prin dezvoltarea ei durabila bazata pe principiile cunoasterii, performantei, si ecologiei sociale, prin cresterea egalitatii sanselor individuale ale membrilor societatii la o viata mai buna.
Parteneri Omnimind