Doneaza

Fii alaturi de noi in proiectele si campaniile sociale marca @Omnimind
Am facut astfel incat sa iti fie usor si simplu!

Se intampla acum!

Este proiectul cel mai "cald".
Afla mai multe despre ce facem chiar acum!

Valori

Responsabilitate
   Integritate
        Profesionalism

Servicii

Prin Serviciile pe care le ofera Asociatia si colaboratorii ei, vrem sa inlesnim accesul persoanelor la instrumente specifice de optimizare durabila a vietii personale si profesionale, prin Programe de asistenta personalizate (Coaching, Consiliere si Psihoterapie, Programe de educatie formala si nonformala, Workshopuri tematice adecvate la cerintele grupurilor adresate.

Echipa Omnimind este formata din specialisti cu competente multiple in diferite domenii profesionale: Psihologie si Psihoterapie, Project Management, Coaching si Programare Neuro-Lingvistica, Training si formarea adultilor.

Principalele servicii pe care le oferim atat persoanelor si grupurilor sociale vulnerabile, cat si celorlalti membrii ai societatii, sunt:

1. Coaching, Consiliere si Mediere pe principiile Programarii Neuro-Lingvistice.

2. Workshopuri si Grupuri de Suport, organizate pe teme de interes si actualitate in societate.

3. Cursuri pentru: Dezvoltarea abilitatilor de Life & Change Management, Comunicare eficienta, Legislatia Muncii, Project Management, Creativitate, precum si cursuri noi, adaptate la cerintele clientilor nostrii, persoane fizice sau juridice.

4. Elaborarea de proiecte dedicate: design de proiect, studii prefinantare proiecte, management si administrare de proiect, identificare parteneri nationali si internationali pentru proiecte si organizatiile implicate, cercetari si studii sociologice.

Locul desfasurarii sesiunilor pentru cursuri si workshopuri este sediul Omnimind – sala pentru 15/16 persoane, dotata cu tehnica si echipamente speciale: video-proiector, monitor LCD, video-camere penru inregistrarea sesiunilor practice si experientiale, etc. In cazul in care numarul persoanelor inscrise depaseste capacitatea salii, va vom anunta ulterior locul si sala in care se vor desfasura activitatile.

Puteti sa va inscrieti in oricare dintre programele desfasurate: campanii sociale sau cursuri descarcand formularele necesare din paginile dedicate fiecarui curs/campanie, sau solicitand informatii la office @ omnimind.ro.

Parteneri Omnimind