Doneaza

Fii alaturi de noi in proiectele si campaniile sociale marca @Omnimind
Am facut astfel incat sa iti fie usor si simplu!

Se intampla acum!

Este proiectul cel mai "cald".
Afla mai multe despre ce facem chiar acum!

Valori

Responsabilitate
   Integritate
        Profesionalism

Membrii si voluntari

ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTAREA POTENTIALULUI UMAN – OMNIMIND, este o organizatie nonguvermanentala, fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, ce reuneste prin libera adeziune persoane care ofera prin contributia lor materiala, cunostintele si activitatea lor proprie in folosul comunitatii locale. Ea desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si prezentul statut.

ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTAREA POTENTIALULUI UMAN – OMNIMIND are personalitate juridica in temeiul O.G. 26/2000 cu modificarile ulterioare si in urma inregistrarii sale ca persoana juridica in Bucuresti, in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor.

Organele sale de conducere au, de la data dobandirii personalitatii juridice, autonomie fata de orice organizatie, societate, asociatie, fundatie din tara sau strainatate cu care intra in raporturi, precum si fata de organele puterii si administratiei publice si fata de orice organe sau autoritati politice sau apolitice.

Concret – membrii fondatori Omnimind sunt un grup de profesionisti in diferite domenii ca: psihologie si psihoterapie, business management si cercetare, care si-au propus sa investeasca timp, munca si cunoastere in activitatile asociatiei. In timp, alaturi de membrii fondatori au venit si altii, alcatuind acum comunitatea Omnimind, din care fac parte si cei care sunt sau au fost implicate in proiectele Omnimind in calitate de Voluntari.

Membrii in Consiliul Director

 1. Demi Mariana – Presedinte
 2. Pirvu Tatiana – Vicepresedinte
 3. Ivanov Dan Adrian – Vicepresedinte
 4. Demi Perparim – Vicepresedinte

Noi credem ca a trai intro lume mai buna depinde de fiecare persoana, si este responsabilitatea, dreptul si obligatia morala a celor pe care ii numic generic – societatea civila. Adica noi toti, si fiecare in parte!

Cum devii membru al Asociatiei Omnimind

Pentru a te inscrie si devenii membru in Asociatia Omnimind sunt doar cativa pasi de parcurs. Cel mai important este sa-i cunosti pe cei carora vrei sa li te alaturi, echipa de voluntari si nu in ultimul rand, sunt si cei carora membrii si voluntarii Omnimind le ofera servicii de asistenta si support – beneficiarii serviciilor Omnimind.

In primul rand, te invitam sa ne contactezi prin formularul de la pagina “Contact” de pe site sau de pe oricare din paginile noastre de Social Media: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, si impartaseste cu noi ce te atrage la Asociatia Omnimind. Iti vom raspunde in maxim 48 de ore, si te vom invita sa ne cunoastem.

Daca pasii de mai sus sunt realizati, poti descarca Formularul de adeziune chiar de aici, il completezi dupa printare, si ni-l trimiti prin e-mail sau il aduci la noi la sediu, impreuna cu dovada platii taxei de inscriere (250 lei) – care include si cotizatia aferenta anului in curs.

Te asteptam alaturi de noi, pentru a construi lumea in care dorim sa traim.

Fii voluntar Omnimind!

Cum devii Voluntar in Asociatia Omnimind

 • Vrei sa te alaturi echipei Omnimind in calitate de Voluntar? Iti recomandam sa verifici daca bifezi cu Da urmatoarele intrebari. Si daca se intampla acest lucru, te asteptam alaturi de noi.
 • Esti o persoana care simte sa poate si are cu ce sa contribuie la construirea unei societati mai bune?
 • Esti o persoana care crede ca se poate dezvolta pe sine implicandu-se in proiecte dedicate grupurilor vulnerabile din societate?
 • Ai nevoie de experienta pentru a-ti creste si dezvolta competentele profesionale in domeniile: psihologie, consiliere si coaching, marketing, asistenta sociala, sociologie, management de proiect, si nu numai?
 • Ai nevoie de experienta ca sa-ti cresti si dezvolti abilitatile si competentele personale?
 • Vrei sa iti construiesti un CV “beton” chiar daca nu ai fost inca angajat?

Daca ai raspuns cu DA la mai mult de 3 intrebari, te asteptam alaturi de noi. Contacteaza-ne si vei fi programat pentru o intalnire.

Conditiile minime pentru ca o persoana sa devina Voluntar Omnimind sunt:

 • Aplicantul sa aiba varsta minima de 18 ani
 • Aplicantul sa semneze un contract de voluntariat cu Asociatia, contract care va fi insotit de o fisa a postului
 • Aplicantul sa participle la cursurile gratuite organizate de Omnimind special pentru dezvoltarea abilitatilor echipei de voluntari (cursuri de Comunicare eficienta, Management de proiect, etc).

Echipa Omnimind

Parteneri Omnimind